30 Ekim 2009 Cuma

A Drop of Water

27 Ekim 2009 Salı

Hayat Üzerine ( internette dolaşan mesajlardan)

'' Picasso, 90’ında nefis eserler veriyordu... Goethe 'Dr. Faustus' u 80'inden sonra kaleme aldı... Verdi , 'Otello' yu 73 yaşında, 'Falstaff'ı 80 yaşında bitirdi... Sofokles 'in 'Kral Oedipus 'u 80 yaşın eseridir. Mikelanj, 80’li yaşlarında hâlâ yaratıyordu... İngiliz düşünürü Thomas Hobbes, 90’ını geçtikten sonra bile yazdı...''

Elbet hepimiz bu isimler gibi olamayız... ama ABD'li ünlü komedyen George Carlin 'in tavsiyelerinden yararlanabiliriz:

1. ''Zorunlu olmayan sayıları çöpe atın: yaş, kilo, boy. Doktorunuz düşünsün onları. Bunun için ücret alıyor sizden.

2. Sadece neşeli arkadaşlarınız olsun. Suratsızlar, negatifler sizi aşağı çeker.

3. Öğrenmeyi sürdürün: Bilgisayar, el sanatları, bahçecilik, ne olursa. Beyniniz âtıl kalmasın. Âtıl kafa, iblisin tezgâhıdır. İblisin adı da, alzheimer'dır.

4. Küçük şeylerden zevk almaya bakın.

5. Sık sık, uzun uzun, vargücünüzle gülün. Soluksuz kalıncaya kadar gülün.

6. Gözyaşları olacaktır. Katlanın, yas tutun, başka yaşantılara geçin.

7. Sevdiklerinizle doldurun çevrenizi, aile, kedi, köpek, kuş, balık, yadigârlar, müzik, bitkiler, hobiler, ne olursa. Eviniz sığınağınızdır. Tadını çıkartın.

8. Sağlığınızın kıymetini bilin. İyiyse üstüne titreyin. Bozuksa düzeltin. Siz kendiniz düzeltemiyorsanız yardım sağlayın.

9. Vicdan azabından uzak durun. Çarşı pazarda gezin, komşu illerde dış ülkelerde dolaşın, ama sakın suçluluk, pişmanlık duygusuna yönelmeyin.

10. Sevdiğiniz insanlara onları sevdiğinizi söyleyin, hissettirin her fırsatta.''

''Ve hiç unutmayın ki yaşam, aldığımız soluklarla değil, soluk kesen anlarla ölçülür''

Pictures Woman on drugs

Pictures Woman on drugs

26 Ekim 2009 Pazartesi

Makyaj Harikaları

Makyaj Harikaları

Insignia'dan GPS Çocuk İzleme Zamazingosu

Insignia'dan GPS Çocuk İzleme Zamazingosu

20 Ekim 2009 Salı

Sport hitching posts

Sport hitching posts

Nick Scott, asla pes etmedi

Nick Scott, asla pes etmedi...

Anasının Gözü ! -> Gaykedi

Fazla motor kadın ve eşcinseller için kullanılan "Anasının karnında dönmüş babasına vermiş" lafının kökenini sanırım buldum. Dün Enderunlu Fazıl Bey'in (1759-1810) İran yakışıklıları için söylediklerini aktarırken şu bilgilere rastladım;

12. yüzyıl şairi Sadi Tebrizlilerin küp gibi koca kıçlı olduklarını söyler. Şirazlı gençlere gelince bu konuda Hoca Eşref'in iğneleyici sözleri anılabilir: Rahmi maderde iken çevirirdi kuni kiri pedere (Ana rahmindeyken sikini, babasının kıçına doğru çevirirdi).

Edward Granville Browne (1862-1926) ise ünlü seyehatnamesi A Year Amongst the Persians'da şöyle diyor: "Kazvinli gençler kalplerimizi çalıyor; Tebrizlilerin dudakları bal gibi; İsfahanlılarınki güzel; ama ben Şiraz'ın kölesiyim". Tahran parlamentosu 1907'de puştları ortadan kaldırmaya karar verdi: sonuçsuz bir girişim!

7 Ekim 2009 Çarşamba

5 Ekim 2009 Pazartesi

Evde kişisel şarap mahzeni

Indoor Spiral Wine Cellar

Oynaşma :)

cesmes.fi

CYDWOQ - Hand-Crafted Leather Shoes, Bags, and Belts

CYDWOQ - Hand-Crafted Leather Shoes, Bags, and Belts

Şişmanlık intihardır !

Posted by Picasa

Havyar bol olunca

Posted by Picasa

25 Hilarious Roller Coaster Photos

25 Hilarious Roller Coaster Photos

Bilardoda top farkı.


Bütün toplar beyaz, o anlamda...
Posted by Picasa

Mavi renk ince gösteriyormuş

Posted by Picasa

AKDENİZ KARİKATÜR YARIŞMASINDAN ALINMASI GEREKEN JÜRİ DERSLERİ

"Bu yıl Alanya'da 9. kez düzenlenmesi ve sonuçlarının da 3 Ekim 2009 tarihinde açıklanması gereken Uluslararası Akdeniz Karikatür Yarışması, Temmuz ayında yarışma jürisinin yarışmadan çekilmesi nedeniyle bu yıl yapılamıyor. Aynı jüri geçen yılda birincilik ve ikincilik ödüllerini benzerleri çıktığı için cesur bir kararla iptal etmiş böylece bu tür durumlarda tepkisiz kalanlara örnek olmuş, hem de sürekli spekülasyon peşinde koşanlara iyi bir ders vermişti...

29. Uluslararası Nasreddin Hoca Karikatür yarışmasının Ağustos ayında sonuçlanmasıyla birlikte ödül alan karikatürler hakkında DonQuichotte sitesi tarafından "benzer" karikatür tartışması başlatıldı. Bilindiği gibi bu site bu konuda "uzman" bir sitedir. Benzer karikatür olayı aslında karikatür yarışmalarının çok uzun yıllardır süregelen sorunu. Ancak internetin hayatımızda olmadığı yıllarda bu denli hızlı ve etkili gündeme gelme olanağı yoktu.
MİZAHHABER olarak bu tür tartışmalarda çizerlerin sürekli olarak iki kutba bölünmesinden hep rahatsızlık duyduk. İki ayrı cephe yaratıp tartışmakla bu sorunların çözülmesine olanak yok zira. Aradan geçen bir aylık sürede bu konuyu sadece izlemekle yetindik. Deyim yerindeyse topa girmedik. ...."

Mizah Haber

devamı için tıklayınız...

It\'s hard to warm up to broccoli